Αλλαγή σκυτάλης στο UK Chamber of Shipping

Αλλαγή σκυτάλης στο UK Chamber of Shipping

44
Αλλαγή σκυτάλης στο UK Chamber of Shipping

Το UK Chamber of Shipping ανακοίνωσε την 1η Ιουλίου 2021 ότι η Sarah Treseder θα είναι η νέα CEO, αντικαθιστώντας τον Bob Sanguinetti.

Η Sarah Treseder αυτή τη στιγμή διατελεί CEO του Royal Yachting Association (RYA) και θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα τον Οκτώβριο του 2021. Η κ. Treseder βρίσκεται στην τρέχουσα θέση της περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ είναι ταυτόχρονα Board Member της British Olympic Association.

Σχετικά με τον νέο της ρόλο, η κ. Treseder σχολίασε: «Είμαι απόλυτα ευτυχής που αναλαμβάνω ως CEO του UK Chamber of Shipping σε μια τόσο ζωτική στιγμή για την εγχώρια και διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία. Είναι ένας οργανισμός που αποπνέει σεβασμό και διαθέτει παγκοσμίου φήμης μέλη, τα οποία επιτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο».

Ανακοινώνοντας την αλλαγή ηγεσίας, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου, John Denholm, δήλωσε ενθουσιασμένος με την εξασφάλιση των υπηρεσιών της Sarah Treseder, καθώς έχει μια σταθερή πορεία σε καίριες θέσεις τόσο στη ναυτιλιακή βιομηχανία όσο και σε άλλους τομείς. «Σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο, η Sarah ήταν η καταλληλότερη υποψήφια για τη θέση και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί της τους επόμενους μήνες αλλά και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Φωτό: ukchamberofshipping.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.