O Emanuele Grimaldi νέος πρόεδρος του International Chamber of Shipping

O Emanuele Grimaldi νέος πρόεδρος του International Chamber of Shipping

299
O Emanuele Grimaldi νέος πρόεδρος του International Chamber of Shipping

O κ. Emanuele Grimaldi, Managing Director του Grimaldi Group και επί πολλά χρόνια μέλος του Board και άμεσος αντιπρόεδρος του International Chamber of Shipping, ορίστηκε πρόεδρος του ICS μετά τη σχετική απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης στις 22-23 Ιουνίου.

Η αλλαγή σκυτάλης θα επισημοποιηθεί στις εκλογές του ICS τον Ιούνιο του 2022 με τον κ. Emanuele Grimaldi να διαδέχεται τον κ. Esben Poulsson.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Grimaldi έχει διατελέσει πρόεδρος της Confitarma και πρόεδρος της ECSA και, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, θα εργαστεί τόσο με τον τωρινό πρόεδρο όσο και με τον γενικό γραμματέα του ICS Guy Platten για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το ICS συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών πληρωμάτων, των εμβολιασμών των ναυτικών και της μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου από τη ναυτιλία.

Ο κ. Grimaldi αφού ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του ICS για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλους σας από τη νέα θέση».

Φωτό: ICS

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.