Ο όμιλος C&A πρωτοπόρος σε βρετανικό οίκο αξιολόγησης

Ο όμιλος C&A πρωτοπόρος σε βρετανικό οίκο αξιολόγησης

51
Ο όμιλος C&A πρωτοπόρος σε βρετανικό οίκο αξιολόγησης

Ο όμιλος C&A με τις εταιρίες του C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. και ΜΑΝΤΑΝΚΟ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι συμπεριλήφθηκε στις λίστες του ανεξάρτητου βρετανικού οίκου αξιολόγησης BestStartup για το 2021.

Το BestStartup προσπάθησε να επιλέξει εταιρείες όλων των μεγεθών, από υφιστάμενες και νεοσύστατες εταιρείες έως καθιερωμένα brands. Οι δύο από τις εταιρείες του ομίλου C&A, επιλέχθηκαν για την εξαιρετική απόδοση τους στους παρακάτω τομείς:

-Καινοτόμες ιδέες
-Καινοτόμος τρόπος αγοράς
-Καινοτόμο προϊόν
-Εξαιρετική ανάπτυξη
-Εξαιρετική στρατηγική ανάπτυξης
-Διαχείριση
-Κοινωνικός αντίκτυπος

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στον Πειραιά και έχει περισσότερα από 42 χρόνια εμπειρίας στα Συστήματα Αυτοματισμού στη Ναυτιλία και στη Βιομηχανία καλύπτει όλο το φάσμα των διαδικασιών και των πιστοποιήσεων που απαιτούνται για την κατασκευή Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρικών και Πνευματικών Συστημάτων Αυτοματισμού και Ισχύος. Από την έρευνα και την ανάπτυξη μέχρι τον σχεδιασμό και την κατασκευή. Η εταιρεία καταγράφηκε ως η:

7η από τις 34 κορυφαίες εταιρείες Βιομηχανικού Αυτοματισμού

17η  από τις 91 καλύτερες Βιομηχανικές εταιρείες

27η από τις 101 κορυφαίες Κατασκευάστριες εταιρείες

Η ΜΑΝΤΑΝΚΟ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2010 από τη συγχώνευση των εταιριών TH.MANTANOVITCH S.A. (1978) & KATSAROS AUTOMATION (1950) δύο εκ των παλαιοτέρων εταιριών της ελληνικής ναυτιλιακής αγοράς. Ως εμπορική – τεχνική εταιρεία ασχολείται με τον εξοπλισμό μετρήσεων και ελέγχου αυτοματισμών. Οι δραστηριότητες της αφορούν επίπεδα, ροή, θερμοκρασία, πίεση κ.ά. Η εταιρεία διαθέτει φυσικό κατάστημα και ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα στον Πειραιά, ενώ μεταξύ των πελατών της αναφέρονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες, διυλιστήρια, ναυτιλιακές εταιρείες και ναυπηγεία της Ελλάδας. Η εταιρεία κέρδισε την

15η θέση μεταξύ 34 κορυφαίων εταιρειών βιομηχανικού αυτοματισμού

17η  θέση από τις 41 κορυφαίες εταιρείες χονδρικής

35η  θέση ανάμεσα στις 91 καλύτερες βιομηχανικές εταιρείες

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.