Φιλιππίνες: Νέοι περιορισμοί στις αλλαγές πληρωμάτων 

Φιλιππίνες: Νέοι περιορισμοί στις αλλαγές πληρωμάτων 

349
Φιλιππίνες: Νέοι περιορισμοί στις αλλαγές πληρωμάτων 

Οι Φιλιππίνες προστίθενται στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό χωρών που απαγορεύουν τις αλλαγές πληρωμάτων πλοίων που τις τελευταίες 14 ημέρες έδεσαν σε λιμάνια της ινδικής υποηπείρου και ορισμένων χωρών της Μέσης Ανατολής.

Πιο συγκεκριμένα έως τις 31 Μαΐου πλοία τα οποία προσέγγισαν λιμάνια της Ινδίας, της Σρι Λάνκα, του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές, των ΗΑΕ και του Ομάν έως και 14 ημέρες πριν δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αλλαγές πληρωμάτων στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με ενημέρωση της GAC.

Για τους Φιλιππινέζους ναυτικούς οι οποίοι βρέθηκαν στις παραπάνω χώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα ενώ εν συνεχεία θα τίθενται σε 14ημερη καραντίνα σε κρατικές δομές.

Πολλοί ναυτιλιακοί κόμβοι συμπεριλαμβανομένων των ΗΑΕ, του Χονγκ Κονγκ και της Σιγκαπούρης έχουν προβεί σε παρόμοιες απαγορεύσεις καθώς καλπάζει ο κορονοϊός στην ινδική υποήπειρο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.