“K” Line: Έναρξη λειτουργίας προγράμματος προώθησης της ασφάλειας

“K” Line: Έναρξη λειτουργίας προγράμματος προώθησης της ασφάλειας

65
“K” Line: Έναρξη λειτουργίας προγράμματος προώθησης της ασφάλειας

Η Kawasaki Kisen Kaisha, Ltd. (“K” Line) αποφάσισε να εισαγάγει το πρόγραμμα “K”ARE σε πλήρη κλίμακα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τη θυγατρική του ομίλου “K” Line LNG Shipping (UK) Limited το 2015, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών της μέσω της ωρίμανσης της κουλτούρας ασφάλειας. Στην παρούσα χρονική συγκυρία και αναγνωρίζοντας την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας, η “K” Line αποφάσισε να αναπτύξει αυτό το πρόγραμμα σε ολόκληρο τον όμιλο.

Προκειμένου να επιτευχθεί ασφαλής λειτουργία και να βελτιώνεται συνεχώς η ποιότητα των υπηρεσιών, η “K” Line θεωρεί ότι ένας συνδυασμός τεχνικών και μη τεχνικών δεξιοτήτων είναι σημαντικός. Οι τεχνικές δεξιότητες αναφέρονται σε επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις/δεξιότητες, ενώ οι μη τεχνικές δεξιότητες αφορούν τη βελτίωση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μέσω του σεβασμού και της φροντίδας του άλλου.

Μέσω του προγράμματος “K”ARE, το προσωπικό της “K” Line τόσο στο πλοίο όσο και στην ξηρά θα μοιραστούν την κοινωνική αποστολή και τις αξίες της εταιρείας και θα αναπτύξουν μια πραγματικά ανοιχτή κουλτούρα, όπου κάθε άτομο μπορεί φυσικά να επιδείξει ηγεσία ανεξάρτητα από τον τίτλο ή το υπόβαθρο.

Ωριμάζοντας την οργανωτική της κουλτούρα, η ομάδα θα καλλιεργήσει την αίσθηση της ενότητας και, μέσω συνεχών προσπαθειών για τη διατήρηση του περιβάλλοντος, θα προσφέρει ασφαλείς, υψηλής ποιότητας και βιώσιμες υπηρεσίες μεταφορών, που θα συμβάλουν στην κοινωνία.

Φωτό: klineurope.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.