Η MSC Cruises ενισχύει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή

Η MSC Cruises ενισχύει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή

82
Η MSC Cruises ενισχύει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή

H Cruise Saudi, κρατικό επενδυτικό fund της Σαουδικής Αραβίας, και η MSC Cruises ανακοίνωσαν πρόσφατα την έναρξη της κρουαζιέρας στην Ερυθρά Θάλασσα τον ερχόμενο χειμώνα.

To «MSC Magnifica» θα χρησιμοποιεί ως homeport το λιμάνι της Τζέντα, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Μέσης Ανατολής. Το πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022 και θα επισκέπτεται έναν αριθμό λιμανιών και προορισμών συμπεριλαμβανομένου του λιμανιού AlWajh.

Καθώς το σαουδαραβικό Βασίλειο προετοιμάζεται να φιλοξενήσει το εναρκτήριο Grand Prix 2021 της Formula 1 στις 5 Δεκεμβρίου στην Τζέντα, οι επισκέπτες του «MSC Magnifica» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το αθλητικό γεγονός κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Παράλληλα, το «MSC Virtuosa» θα ενισχύσει το χειμερινό πρόγραμμα κρουαζιέρας στον Αραβικό Κόλπο, πραγματοποιώντας port calls στο λιμάνι Dammam.

Φωτό: Richard  Wainwright/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.