Υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί για την επανέναρξη της κρουαζιέρας;

Υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί για την επανέναρξη της κρουαζιέρας;

242
Υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί για την επανέναρξη της κρουαζιέρας;

Η διαχειρίστρια εταιρεία Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. με επιστολή της στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) ενημερώνει για το πλάνο που θα ακολουθήσει όσον αφορά την επανέναρξη της κρουαζιέρας από τα αμερικανικά λιμάνια τον ερχόμενο Ιούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Norwegian Cruise τονίζει ότι το πλάνο της είναι σε συμφωνία με τις πρόσφατα αναθεωρημένες κατευθυντήριες γραμμές των CDC, σύμφωνα με τις οποίες τα διεθνή ταξίδια είναι ασφαλή για ταξιδιώτες πλήρως εμβολιασμένους και η επέκταση των εμβολιαστικών προγραμμάτων είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή συνέχιση των κρουαζιερών.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό επιβατών και μελών πληρώματος, η εταιρεία υιοθετεί και προωθεί τα μέτρα των CDC για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

«Πιστεύουμε ότι με έναν συνδυασμό 100% υποχρεωτικών εμβολιασμών για τους επιβάτες και τα μέλη πληρώματος και μέτρων δημόσιας υγείας που υποστηρίζονται από την επιστημονική κοινότητα […] μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στα πρότυπα “φούσκας” για πληρώματα και φιλοξενούμενους», τόνισε ο Frank Del Rio, πρόεδρος και CEO της εταιρείας.

Φωτό: Mohamed Hakim/ Pxhere

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.