Οldendorff Carriers: Νέες επενδύσεις για την επέκταση του στόλου

Οldendorff Carriers: Νέες επενδύσεις για την επέκταση του στόλου

388
Οldendorff Carriers: Νέες επενδύσεις για την επέκταση του στόλου

Η Οldendorff Carriers επεκτείνει τον στόλο της, με νέες παραγγελίες και νέες εξαγορές πλοίων. Η εταιρεία, νωρίτερα μέσα στον χρόνο, προέβη στην παραγγελία δύο νεότευκτων Ultramaxes, χωρητικότητας 61.300 dwt, τα οποία θα παραδοθούν τον Ιούλιο του 2022, ενώ απέκτησε και δύο Post-panamaxes, χωρητικότητας 93.000 dwt, σε δύο ξεχωριστές συναλλαγές.

Benjamin-Oldendorff-Propeller-Launching-15-Feb-20

Τα Ultramaxes θα παραδοθούν από την Dalian Cosco Kawasaki Ship Engineering Co Ltd (DACKS), στην οποία η Οldendorff Carriers κατασκεύασε άλλα εννέα πλοία. Τα δύο Post-panamaxes, τα οποία έχουν ναυλωθεί για πολλά χρόνια, ναυπηγήθηκαν στην Κίνα το 2012 και θα ενταχθούν στον στόλο της γερμανικής εταιρείας το πρώτο μισό του Απριλίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, τα νεότευκτα Newcastlemaxes «MV Heide Oldendorff» και «Hauke Oldendorff» θα παραδοθούν στην Οldendorff Carriers από το ναυπηγείο Hantong τον προσεχή Αύγουστο και τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο αντίστοιχα.

Mε τις παραπάνω συναλλαγές και προσθήκες, ο υπό διαχείριση στόλος της Οldendorff Carriers θα ξεπεράσει τα 750 πλοία.

Φωτό: Οldendorff

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.