Η Νorthern Lloyd ανοίγει γραφεία σε Αθήνα και ‘Aμπου Ντάμπι

Η Νorthern Lloyd ανοίγει γραφεία σε Αθήνα και ‘Aμπου Ντάμπι

82
Η Νorthern Lloyd ανοίγει γραφεία σε Αθήνα και ‘Aμπου Ντάμπι

Ο μεσίτης ναυτασφαλίσεων Northern Lloyd επεκτείνεται διεθνώς. Ο Όμιλος Northern Lloyd μεγαλώνει με το άνοιγμα δύο νέων γραφείων, στην Αθήνα και το Άμπου Ντάμπι. Τόσο η Ελλάδα όσο και η Μέση Ανατολή είναι σημαντικές αγορές για τη Northern Lloyd, και η παρουσία γραφείου και στις δύο τοποθεσίες θα επιτρέψει στην εταιρία να ανταποκρίνεται άμεσα στις εξειδικευμένο ανάγκες των πελατών της.

Η Northern Lloyd εξυπηρετεί ήδη πλήρως τους πελάτες της και στις δύο περιοχές, προσφέροντας υπηρεσίες τοποθέτησης ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών κινδύνων, καθώς και χειρισμού απαιτήσεων. Τα δύο νέα γραφεία θα διευθύνουν δύο έμπειροι μεσίτες: ο Παναγιώτης Σουρμελής στην Αθήνα και ο Ayad Saab στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Όμιλος Northern Lloyd έχει πλέον παρουσία σε τέσσερις (4) πόλεις: Βρέμη, Λεμεσό, Αθήνα και Άμπου Ντάμπι.

«Το άνοιγμα των δύο γραφείων είναι η λογική συνέχεια της διεθνούς αναπτυξιακής στρατηγικής μας», εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Northern Lloyd, Stefan Gläbe. «Η διεθνής παρουσία μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.» Ο Gläbe είναι αισιόδοξος για το μέλλον: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους στην Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή. To να βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και θα ανταποκριθούμε σε αυτήν με το άνοιγμα περισσότερων γραφείων τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.