Γιώργος Ξηραδάκης: Ο νέος Ειδικός Σύμβουλος του Ε.Β.Ε.Π.

    541
    Γιώργος Ξηραδάκης: Ο νέος Ειδικός Σύμβουλος του Ε.Β.Ε.Π.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Β.Ε.Π. κατά τη συνεδρίασή του στις 23 Φεβρουαρίου 2021 ενέκρινε ομόφωνα τη συμμετοχή του κ. Γιώργου Ξηραδάκη στο έργο του Επιμελητήριου, με την ιδιότητα του Ειδικού Συμβούλου. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, «η πολύτιμη εμπειρία του σε ναυτιλιακά θέματα μπορούν να καταστήσουν καρποφόρα τη συνεργασία του με το Επιμελητήριο όσον αφορά το ναυτιλιακό επιχειρείν.

    Ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της XRTC Business Consultants ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη και των Μελών του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π, δηλώνει παρών στις συντονισμένες προσπάθειες του ΕΒΕΠ καθώς και του συνόλου  του ναυτιλιακού cluster της χώρας που αποτελούν μέρος του σχεδίου ανάπτυξης της παραγωγικότητας και αύξηση των θέσεων εργασίας.

    Αποδεχόμενος το κάλεσμα του τονίζει ότι «Tα Επιμελητήρια, πρέπει να γίνουν οι πραγματικοί φάροι του «επιχειρείν» στη χώρα μας. Ο ρόλος τους επιτελούν, ειδικά στις συγκυρίες της οικονομικής κρίσης είναι πολύ σημαντικός, αφού η προώθηση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Όσον αφορά τον Πειραιά, όπου κι εγώ ο ίδιος επιχειρώ μέσω της εταιρίας μου, κύριο μέλημά μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναβάθμισή του και ως κέντρου ναυτιλίας, προωθώντας την εξωστρέφειά του μέσω μιας σειράς δράσεων οι οποίες θα βοηθήσουν στη μετατροπή του σε ανταγωνιστικό πόλο έλξης για την παγκόσμια ναυτιλία. Είναι πάγια η επιθυμία μου να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της θαλάσσιας οικονομίας της πατρίδας μας και να βοηθήσω στην αξιοποίηση όλων αυτών των δυνατοτήτων μας».

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.