Έναρξη ακτοπλοϊκής σύνδεσης Χίου-Θεσσαλονίκης

Έναρξη ακτοπλοϊκής σύνδεσης Χίου-Θεσσαλονίκης

271
Έναρξη ακτοπλοϊκής σύνδεσης Χίου-Θεσσαλονίκης

Από το Σάββατο (6/3) ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Χίου με τη Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιείται με το Blue Star Chios μία φορά την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα από 1/3/3021 έως 16/6/2021 και από 06 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 31 Δεκεμβρίου 2021.

Τα πλοία BLUE STAR MYCONOS ή BLUE STAR CHIOS, θα εξυπηρετούν τη γραμμή από Βαθύ για Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Θεσσαλονίκη (και επιστροφή), με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα, ως τμήμα του δρομολογίου από Πειραιά προς Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Φούρνους & Καρλόβασι, ως ακολούθως:

• Κάθε Σάββατο στη 01:15 από Βαθύ για Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Θεσσαλονίκη (έναρξη δρομολογίου κάθε Παρασκευή 15:00 από Πειραιά μέσω Σύρου, Μυκόνου, Ευδήλου, Φούρνων και Καρλοβασίου).

• Κάθε Σάββατο στις 21:00 από Θεσσαλονίκη για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ (τερματισμός δρομολογίου στον Πειραιά, μέσω Καρλοβασίου, Φούρνων, Ευδήλου, Μυκόνου και Σύρου).

Πηγή: politischios

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.