Δύο νέα Suezmaxes στον στόλο της Kyklades Maritime

Δύο νέα Suezmaxes στον στόλο της Kyklades Maritime

2324
Δύο νέα Suezmaxes στον στόλο της Kyklades Maritime

Tην επιτυχή παραλαβή δύο ακόμα δεξαμενόπλοιων τύπου Suezmax από τα ναυπηγεία Ηyundai Heavy Industries ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η Kyklades Maritime Corporation.

Πρόκειται για τα αδελφά πλοία «Nissos Ios» και  «Νissos Koufonisi», μεταφορικής ικανότητας 158.000 dwt τα οποία θα προστεθούν στον ήδη υπάρχοντα στόλο έξι Suezmax της Kyklades Maritime. Η εταιρεία αναμένει στο τέλος Μαρτίου και στο τέλος Απριλίου του 2021 αντίστοιχα την παραλαβή ακόμη δύο Suezmaxes. Ο στόλος της εταιρείας, η οποία έχει το Ship Management των πλοίων της εισηγμένης εταιρείας του Ομίλου Αλαφούζου, Okeanis Eco Tankers, αριθμεί πλέον 23 δεξαμενόπλοια.

Σε επικοινωνία των Ναυτικών Χρονικών με τον κ. Δημήτρη Πατρίκιο, ο CEO της Kyklades Maritime ανέφερε ότι η εταιρεία συνεχίζει τη διαρκή ανανέωση του στόλου της επενδύοντας σε φιλικά προς το περιβάλλον πλοία, τα οποία διαθέτουν τεχνολογικά προηγμένα συστήματα ενεργειακής απόδοσης.

Kyklades Maritime

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.