Sky Εxpress: Επενδύσεις σε νέα αεριωθούμενα αεροσκάφη

Sky Εxpress: Επενδύσεις σε νέα αεριωθούμενα αεροσκάφη

244
Sky Εxpress: Επενδύσεις σε νέα αεριωθούμενα αεροσκάφη

Το πρώτο Airbus A320neo (SX- IOG), καλωσόρισε η αεροπορική εταιρεία SKY Εxpress στον στόλο της, στην Αθήνα. Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών η SKΥ Εxpress, εισέρχεται σε μια νέα εποχή αφού για πρώτη φορά παραλαμβάνει από τον κατασκευαστή τους υπερσύγχρονα jet αεροσκάφη για τακτικές πτήσεις. Οι πτήσεις με τα νέα αεροσκάφη θα ξεκινήσουν από την προσεχή άνοιξη  όχι μόνο εντός Ελλάδας, αλλά για πρώτη φορά και προς δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη.

Η παραγγελία των έξι συνολικά ολοκαίνουργιων αεροσκαφών, που είναι η μοναδική πώληση της Airbus για το 2020, έρχεται να συμπληρώσει τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας και να διευρύνει το πτητικό έργο της εταιρείας, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η νέα εποχή των Airbus A320neo της SKY express ξεκινά από την Θεσσαλονίκη, με την έναρξη του δρομολογίου Αθήνα- Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου. Με ανταγωνιστικούς ναύλους και ευέλικτες υπηρεσίες, η εταιρεία προσφέρει ελκυστικές επιλογές στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Βορείου Ελλάδας.

Σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες, στο πτητικό έργο της εταιρείας θα ενταχθεί το απευθείας δρομολόγιο Αθήνα- Ρόδος αλλά και άλλοι προορισμοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Ιωάννης Γρύλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου IOGR, δήλωσε:

“Με τα δικά μας φτερά και τις δικές μας δυνάμεις, μεγαλώνουμε το στόλο μας, αυξάνουμε τους προορισμούς μας. Αλλάζουμε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία”.

Φωτογραφία: Sky Express

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.