«Woodside Charles Allen»: Το νέο καμάρι της Μaran Gas

«Woodside Charles Allen»: Το νέο καμάρι της Μaran Gas

2351
«Woodside Charles Allen»: Το νέο καμάρι της Μaran Gas

H Μaran Gas Maritime Inc. του Ομίλου Αγγελικούση παρέλαβε χθες Παρασκευή 30 Οκτωβρίου το νεότευκτο LNG Carrier «Woodside Charles Allen».

Η επιτυχής παραλαβή του νεότευκτου πλοίου αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα τόσο για την ομάδα της Maran Gas όσο και το πλήρωμα του πλοίου δεδομένων των δύσκολων συνθηκών λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Το «Woodside Charles Allen» είναι αδελφό με το αμέσως προηγούμενο LNG Carrier που παρέλαβε η εταιρεία στις αρχές Μαΐου, το «Maran Gas Psara». Πρόκειται μάλιστα για το 34o LNG Carrier της Μaran Gas Maritime Inc. και θα φέρει την ελληνική σημαία. Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Αγγελικούση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη ναυτολόγηση Ελλήνων αξιωματικών ΕΝ σε όλα τα πλοία που διαχειρίζεται. Ο υψηλής ποιότητας στόλος της Maran Gas, η εμπειρία της διοίκησης της εταιρείας και η τεχνογνωσία των ναυτικών της αντανακλώνται στη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους ναυλωτές της.

Xαρακτηριστικά του πλοίου:

Όνομα πλοίου: Woodside Charles Allen

Τύπος πλοίου: LNG Carrier

Έτος παραλαβής: 2020

Σημαία: Ελληνική

IMO Νo: 9859753

Mήκος: 296 μέτρα

202010301618313374

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.