Μaran Tankers: Και τρίτο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο το 2020

Μaran Tankers: Και τρίτο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο το 2020

1406
Μaran Tankers: Και τρίτο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο το 2020

H Μaran Tankers Management Inc. του Ομίλου Αγγελικούση παρέλαβε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το νεότευκτο oil tanker «Maran Aspasia» από την Daehan Shipbuilding Co., Ltd. στη Ν. Κορέα.

Η παραλαβή του νεότευκτου πλοίου εν μέσω δυσμενών συγκυριών λόγω της πανδημίας, αντανακλά ένα σημαντικό επίτευγμα τόσο για την ομάδα της Maran Τankers και το πλήρωμα του πλοίου όσο και για το νοτιοκορεάτικο ναυπηγείο.

Πρόκειται μάλιστα για το 50o oil tanker στον στόλο της Μaran Tankers Management Inc. και θα φέρει την ελληνική σημαία. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία παρέλαβε τα νεότευκτα oil tankers «Maran Phoebe» και «Μaran Orpheus» στις 24 Ιουνίου και 13 Αυγούστου 2020, αντίστοιχα. Κατά συνέπεια το «Maran Aspasia» αποτελεί το τρίτο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο που προστίθεται στoν στόλο της Maran Tankers εντός 2020 ενώ η εταιρεία αναμένεται να παραλάβει ένα ακόμη νεότευκτο τον προσεχή Δεκέμβριο, όλα υπό ελληνική σημαία.

Ο Όμιλος Αγγελικούση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη ναυτολόγηση Ελλήνων αξιωματικών ΕΝ σε όλα τα πλοία που διαχειρίζεται.

Xαρακτηριστικά του πλοίου:

Όνομα πλοίου: «Maran Aspasia»

Τύπος πλοίου: Suezmax Oil Tanker

Ναυπηγείο: Daehan Shipbuilding Co., Ltd.

Έτος παραλαβής: 2020

Σημαία: Ελληνική

IMO Νo: 9879997

Χωρητικότητα: 157.000 DWT

Φωτό: Μaran Tankers/Ναυτικά Χρονικά

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.