Costamare: Επέκταση της συνεργασίας με τη V.Group

Costamare: Επέκταση της συνεργασίας με τη V.Group

776
Costamare: Επέκταση της συνεργασίας με τη V.Group
Φωτό αρχείου

H V.Group και η Costamare ανακοίνωσαν την επέκταση της ήδη υπάρχουσας στρατηγικής συνεργασίας τους. Πιο συγκεκριμένα, η διευρυμένη συνεργασία θα περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών από τη Σαγκάη και την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η διαχείριση 41 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της Costamare.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της V.Group, με την επέκταση της συνεργασίας, η 3rd party ship management εταιρεία θα ενισχύσει τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Shanghai Costamare Ship Management Co. θα ενσωματωθεί στα γραφεία της V.Group στη Σαγκάη.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος ανέφερε: «Με τη συμφωνία αυτή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω την ευελιξία που μας παρέχει η 3rd party ship management εταιρεία, δίνοντας τη δυνατότητα στην Costamare να επωφεληθεί από τις διακυμάνσεις της αγοράς. […] Είναι σημαντικό να μπορούμε να το επιτύχουμε μέσω ενός αξιόπιστου εταίρου όπως η V.Group, η οποία δύναται να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως απαιτείται από τους ναυλωτές μας»

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.