Νέα δωρεά από την Onex Shipyards

Νέα δωρεά από την Onex Shipyards

223
Νέα δωρεά από την Onex Shipyards

Από τον Αύγουστο του 2019 η Onex Shipyards έχει αναλάβει την κάλυψη των μηνιαίων εξόδων για την οίκηση ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ.

Η Στέγη Ανηλίκων Σύρου με όραμα ένα μεγάλο σπίτι που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά και τους νέους του Νομού Κυκλάδων που έχουν ανάγκη ψυχοκοινωνικής στήριξης, δέχεται με αγάπη παιδιά, μαθαίνοντάς τους αξίες, όπως η φιλία, η αγάπη, η συνεργασία και η ευγένεια, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητά τους και συμβάλλοντας στην ένταξή τους στη κοινωνία. Με σκοπό να καλλιεργήσει στα παιδιά τις ηθικές αρχές και αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, να διευρύνει τις ομάδες- στόχους παιδιών και νέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα διάφορα προγράμματα-εργαστήρια που υλοποιεί, να συντελέσει στην ένταξη των κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών στην κοινωνία και να στηρίξει τα κοινωνικώς αποκλεισμένα παιδιά και τους νέους η Στέγη Ανηλίκων Σύρου είναι μια κοινωνική δομή που συμβάλει στο αύριο, τα παιδιά.

Η προσφορά  στην εύρυθμη λειτουργία της Στέγης Ανηλίκων Σύρου και η διευκόλυνση του πολύτιμου έργου που αυτή επιτελεί επί είκοσι συναπτά έτη αποτελεί καθήκον για την Οικογένεια της ΟΝΕΧ, αφού έχει ως αρχή και φιλοσοφία της ζωής πως:

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε τα παιδιά όλης της γης να είναι χαρούμενα και υγιή.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα να διαφυλάξουμε την όμορφη ψυχής τους για να μπορέσουν να αλλάξουν μεγαλώνοντας τον κόσμο μας σε ένα πιο όμορφο μέρος.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε προετοιμασμένα με τα κατάλληλα εφόδια να διεκδικήσουν ισότιμα το καλύτερο για την δίκη τους ζωή».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.