Ακυρώσεων συνέχεια για τις κρουαζιέρες

Ακυρώσεων συνέχεια για τις κρουαζιέρες

129
Ακυρώσεων συνέχεια για τις κρουαζιέρες

Σε αναστολή όλων των προγραμματισμένων της ταξιδιών κρουαζιέρας έως και τις αρχές του 2021 προέβη η βρετανική P&O Cruises.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία, όλα τα δρομολόγιά της προς την Καραϊβική έχουν ακυρωθεί μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις κρουαζιέρες από και προς το Σαουθάμπτον, όπου και εδρεύει.

Ο πρόεδρος της P&O Cruises, Paul Ludlow, δήλωσε πως «με τους περιορισμούς ταξιδιών από τη Μ. Βρετανία να αυξάνονται, δυστυχώς καθίσταται απαραίτητο να αναστείλουμε αυτά τα δρομολόγια. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και σίγουρα θα επαναφέρουμε τα δρομολόγια, εάν μας δοθεί η δυνατότητα».

Ο κ. Ludlow πρόσθεσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με ορισμένα από τα «μεγαλύτερα μυαλά του επιστημονικού κλάδου, καθώς και με κυβερνήσεις», για την ανάπτυξη ενισχυμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία θα εφαρμοστούν όταν η εταιρεία επαναφέρει πλήρως όλες τις κρουαζιέρες της.

Φωτό: James Morgan/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.