Τα νέα δεδομένα στην κρουαζιέρα

Τα νέα δεδομένα στην κρουαζιέρα

254
Τα νέα δεδομένα στην κρουαζιέρα

Η ιταλική εταιρεία κρουαζιέρας Costa Cruises εντείνει τις εργασίες της για την επανέναρξη των δρομολογίων της, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε η πρώτη στον κλάδο της η οποία έλαβε την πιστοποίηση «Biosafety Trust» από τον ιταλικό νηογνώμονα RINA.

Για την έκδοση της εν λόγω πιστοποίησης, ο νηογνώμονας πραγματοποίησε σχολαστικούς ελέγχους σε όλους τους επιμέρους χώρους των κρουαζιερόπλοιων της Costa Cruises, ενώ βεβαιώθηκε επίσης ότι οι διαδικασίες που περιλαμβάνουν τόσο την επιβίβαση στα πλοία όσο και την παροχή υπηρεσιών προς τους επιβάτες ευθυγραμμίζονται με τις παγκόσμιες κατευθυντήριες γραμμές για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η πιστοποίηση του RINA έρχεται με νέα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, τα οποία, σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες διαδικασίες της Costa Cruises για την προστασία από τον ιό, ενισχύουν την προσπάθεια της εταιρείας να παράσχει στους πελάτες της μια ευχάριστη και προπάντων ασφαλή εμπειρία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Costa Cruises, η επιστροφή της στις κρουαζιέρες θα γίνει σταδιακά, ενώ τα πλοία της από τον Σεπτέμβριο θα εκτελούν δρομολόγια μόνο εντός Ιταλίας, αποκλειστικά με Ιταλούς επιβάτες.

Φωτό: Leif Järvinen/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.