Τρενάκια σε… κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιων

Τρενάκια σε… κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιων

206
Τρενάκια σε… κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιων

H Carnival Cruise Line ανακοίνωσε στις 21 Αυγούστου ότι το επόμενό της πλοίο της σειράς Excel, που θα ενταχθεί στον στόλο της το 2022 ‒έτος το οποίο συμπίπτει με τα 50ά γενέθλια της εταιρείας‒, θα φέρει το όνομα «Carnival Celebration».

Το «Carnival Celebration» θα αποτελέσει αδελφό πλοίο του «Mardi Gras», το πρώτο της σειράς Excel, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στις 6 Φεβρουαρίου του 2021 από το λιμάνι Canaveral. Από την άλλη, το «Carnival Celebration» θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2022 από το λιμάνι του Μαϊάμι.

«Το όνομα “Carnival Celebration” δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ταιριαστό για ένα πλοίο που θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεών μας για τα 50ά μας γενέθλια», τόνισε η κ. Christine Duffy, πρόεδρος της Carnival Cruise Line.

Το «Carnival Celebration» θα περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει το «Mardi Gras» ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα κρουαζιερόπλοια, συμπεριλαμβανομένου του BOLT, του πρώτου roller coaster στη θάλασσα, ενώ την ίδια ώρα θα διαθέτει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδίασης.

Οι αναβάτες στο τρενάκι θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την ταχύτητα με την οποία κινούνται, η οποία μπορεί να ανέρχεται έως και τα 40 μίλια την ώρα, ενώ το τρενάκι θα βρίσκεται στο κατάστρωμα του πλοίου.

Φωτό: carnival-news.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.