United Airlines: Δεν βλέπει άμεση ανάταση της ζήτησης

United Airlines: Δεν βλέπει άμεση ανάταση της ζήτησης

46
United Airlines: Δεν βλέπει άμεση ανάταση της ζήτησης

Η United Airlines Holdings Inc προειδοποίησε πρόσφατα ότι η ζήτηση για αεροπορικές μετακινήσεις θα παραμείνει περιορισμένη μέχρι να βρεθεί μία ευρέως αποδεκτή θεραπεία ή εμβόλιο για την COVID-19 που προκάλεσε μεγάλες οικονομικές απώλειες για την αναφερόμενη αεροπορική εταιρία κατά το προηγούμενο τρίμηνο.

Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να αναπροσαρμόσουν τις δραστηριότητες τους το ταχύτερο δυνατό με δεδομένο το σκληρό πλήγμα που έχει δεχθεί η ζήτηση, καθώς τα περιστατικά μολύνσεων από την COVID-19 αυξάνονται, ενώ μερικές από τις αμερικανικές πολιτείες να μεταθέτουν τα σχέδια τους για την επανεκκίνηση των οικονομιών τους και υιοθετούν την εφαρμογή μέτρων υγειονομικής ασφάλειας.

Η αναβολή αυτή αποτελεί αρνητικό προάγγελο εξελίξεων για τις θέσεις εργασίας στις αεροπορικές εταιρίες το φθινόπωρο, όταν εκπνέει το πακέτο βοήθειας για την επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας.

Προκειμένου να αποφύγουν τη χορήγηση αδειών άνευ αποδοχών, οι αεροπορικές εταιρίες έχουν δρομολογήσει μία σειρά από πακέτα για να ενθαρρύνουν τους εργαζομένους να αποχωρήσουν εθελοντικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτό: Nel Botha/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.