CMA CGM: Νέα υπηρεσία συνδυασμένων μεταφορών

CMA CGM: Νέα υπηρεσία συνδυασμένων μεταφορών

173
CMA CGM: Νέα υπηρεσία συνδυασμένων μεταφορών

Νέα υπηρεσία συνδυασμένων μεταφορών λανσάρει η CMA CGM, παρέχοντας πλέον σύνδεση μεταξύ Τουρκίας και Ιταλίας, μέσω του λιμένα του Ταράντο. Η εν λόγω τακτική γραμμή αποτελεί μέρος της ήδη υπάρχουσας υπηρεσίας TURMED της γαλλικής εταιρείας και συνδέει την Τουρκία με το Ταράντο της Ιταλίας σε τρεις ημέρες.

Παράλληλα, τα καθημερινά δρομολόγια τρένων από την περιοχή του Ταράντο θα εξασφαλίσουν μια γρήγορη, αποτελεσματική και περιβαλλοντικά φιλική λύση για τις μεταφορές της κεντρικής και βόρειας Ιταλίας, κυρίως στις πόλεις του Μιλάνου, της Πιατσέντσα, της Μπολόνια και άλλων βιομηχανικών περιοχών.

Η CMA CGM εστιάζει στην κεντρική Μεσόγειο, συνδέοντας το Ταράντο με την Τυνησία, την Τουρκία και τη Μάλτα, ενώ αναπτύσσει επίσης τις εμπορευματικές της μεταφορές μέσω του κόμβου της στη Μάλτα. Επιπλέον, η γαλλική εταιρεία χρησιμοποιεί το σιδηροδρομικό δίκτυο της βόρειας και κεντρικής Ιταλίας για τη διευκόλυνση των μεταφορών στις εν λόγω τακτικές γραμμές.

Η βελτιωμένη υπηρεσία TURMED της CMA CGM θα περιλαμβάνει τα εξής:

• Σύνδεση μεταξύ κεντρικής και βόρειας Ιταλίας με Τουρκία, Τυνησία και Μάλτα, μέσω του λιμανιού Ταράντο.

• Αποστολή τεσσάρων containerships χωρητικότητας 1.100 TEUs.

• Καθημερινές αναχωρήσεις τρένων από το Ταράντο.

• Σύνδεση με όλο το δίκτυο της CMA CGM μέσω της Μάλτας.

Η ημερομηνία ισχύος της εν λόγω υπηρεσίας είναι η 10η Ιουλίου.

Φωτό: www.cma-cgm.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.