Αθήνα-Σιγκαπούρη: Αναστολή πτήσεων ανακοινώνει η Scoot

Αθήνα-Σιγκαπούρη: Αναστολή πτήσεων ανακοινώνει η Scoot

920
Αθήνα-Σιγκαπούρη: Αναστολή πτήσεων ανακοινώνει η Scoot

Λόγω της αναμενόμενης μικρής ζήτησης που προκύπτει από τον COVID-19,  η Scoot θα αναστείλει προσωρινά τα δρομολόγια Αθήνα-Σιγκαπούρη και Βερολίνο-Σιγκαπούρη έως τα τέλη Μαρτίου 2021.

Οι πελάτες με τις υπάρχουσες επηρεαζόμενες κρατήσεις θα ειδοποιηθούν άμεσα και θα έχουν δύο επιλογές: Είτε επιστροφή χρημάτων 100% μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής είτε επιστροφή χρημάτων 120% σε κουπόνια Scoot τα οποία ισχύουν για 12 μήνες.

Από τη στιγμή που ξέσπασε η επιδημία του κορονοϊού, η Scoot έχει λάβει πρόσθετα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας των πελατών και του πληρώματός. Με την επανέναρξη των περισσότερων πτήσεων στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης από τον Ιούνιο του 2020, η Scoot θα ενισχύσει περαιτέρω τα επιχειρησιακά της πρωτόκολλα εισάγοντας πρόσθετα υγειονομικά μέτρα πρόληψης ώστε οι πελάτες της να ταξιδεύουν με ισχυρό αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Από τον Ιούνιο, Η Scoot εκτελεί δρομολόγια προς έξι προορισμούς: Γκουάνγκτζου, Χονγκ Κονγκ, Ιπο, Κουτσίνγκ, Πενάνγκ και Πέρθ.

Φωτό: Wallace Woon/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.