Etihad Airways: «Πρεσβευτές υγείας» στις πτήσεις της

Etihad Airways: «Πρεσβευτές υγείας» στις πτήσεις της

134
Etihad Airways: «Πρεσβευτές υγείας» στις πτήσεις της

Η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways λάνσαρε το νέο της πρόγραμμα «Etihad Wellness», με σκοπό την ομαλότερη λειτουργία των πτήσεών της στο εξής. Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά με τα ήδη ληφθέντα από την εταιρεία μέτρα για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ θα υποστηριχτεί από «πρεσβευτές υγείας», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά της αεροπορικής βιομηχανίας.

Η πρωτοβουλία της Etihad θα παρουσιαστεί στους πελάτες μέσω ενός εύχρηστου διαδικτυακού οδηγού, που θα δίνει έμφαση στις υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας που θα διέπουν τα ταξίδια. Παράλληλα, η εταιρεία θα λάβει αυστηρά μέτρα υγιεινής κατά τις διαδικασίες επιβίβασης-αποβίβασης, check-in καθώς και για τα τρόφιμα που παρέχονται κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

«Η μέριμνα για τους πελάτες μας και την υγεία τους αποτελεί βασική αξία της Etihad και έχουμε την ευθύνη της προστασίας τους, ενημερώνοντάς τους και παρέχοντάς τους υψηλότερα επίπεδα προσωπικής μέριμνας. Οφείλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε μεριμνήσει για κάθε κομμάτι του ταξιδιού τους, παρέχοντας παράλληλα την πιο ποιοτική ταξιδιωτική εμπειρία. Οι “πρεσβευτές υγείας” θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Για εμάς, δεν πρόκειται απλώς για την αντιμετώπιση μιας νέας νόρμας ‒ αυτό το επίπεδο καινοτόμου εξυπηρέτησης πελατών υπήρξε κομμάτι του DNA της Etihad από την απαρχή της», δήλωσε ο Tony Douglas, διευθύνων σύμβουλος της Etihad Aviation Group.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.