Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. στον κατάλογο εταιριών Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. στον κατάλογο εταιριών Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας

142
Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. στον κατάλογο εταιριών Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας

Ο ανανεωμένος κατάλογος των εταιριών της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, HELDIC 2020 (Hellenic Defense Industries Catalogue) εκδόθηκε στις αρχές Μαΐου με την C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. να βρίσκεται στις σελίδες του ανάμεσα σε 61 ακόμα ελληνικές εταιρίες.

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία όλο το φάσμα των διαδικασιών και πιστοποιήσεων που απαιτούνται για τη δημιουργία των Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρικών και Πνευματικών Συστημάτων Αυτοματισμού. Από τη μελέτη και τη σχεδίαση μέχρι την κατασκευή.

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

• Εγκατάσταση & service ηλεκτρικών & πνευματικών συστημάτων αυτοματισμού

• Κατασκευή πινάκων διανομής ισχύος και αυτοματισμού

• Κατασκευή συστημάτων παρακολούθησης μηχανών κινητήρων, αντλιών και λεβήτων

• Κατασκευή συστημάτων μέτρησης ελέγχου στάθμης δεξαμενών

• Υπηρεσίες βαθμονόμησης & έκδοσης πιστοποιητικών μετρητικών οργάνων

• Αντιπροσώπευση περισσότερων από 50 διεθνών κατασκευαστών ναυτιλιακού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού

• Προμήθεια ηλεκτρικών – υδραυλικών & πνευματικών εξαρτημάτων και οργάνων

• Κατασκευή ειδικών αισθητήρων πίεσης / στάθμης

Το επίπεδο των υπηρεσιών αναβαθμίζεται συνεχώς, καθώς οι Μηχανολόγοι -Μηχανικοί, ΗλεκτρολόγοιΜηχανικοί, Ηλεκτρονικοί, Τεχνικοί Υδραυλικών & Πνευματικών Συστημάτων και Συστημάτων Αυτοματισμού της C&A ενημερώνονται διαρκώς για κάθε νέα εξέλιξηστο πεδίο δράσης τους. Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας είναι διαθέσιμο 24/7 και πάντα έτοιμο για την υλοποίηση κάθε απαιτούμενου έργου σε κάθε μέρος του κόσμου.

Στο πελατολόγιο της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται, εκτός των Σωμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του ΝΑΤΟ, όλες οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες, μεγάλες ναυτιλιακές του εξωτερικού, ναυπηγεία, διυλιστήρια, βιομηχανίες τροφίμων και χημικών, καθώς και οργανισμοί όπως η Δ.Ε.Η. και η ΕΥΔΑΠ κλπ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.