Με το βλέμμα στο μέλλον η C&A Stavros Kassidiaris

Με το βλέμμα στο μέλλον η C&A Stavros Kassidiaris

710
Με το βλέμμα στο μέλλον η C&A Stavros Kassidiaris

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας C&A Stavros Kassidiaris S.A. στον χώρο Πολιτισμού Πειραιάς 1911.

Στην εκδήλωση της C&A Stavros Kassidiaris S.A., η οποία μετρά πάνω από 40 χρόνια αδιάκοπης επιχειρηματικής παρουσίας στον χώρο του αυτοματισμού πλοίων, το «παρών» έδωσαν πολλά μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, καθώς και φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας και του προέδρου της κ. Σταύρου Κασιδιάρη.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κασιδιάρης τόνισε τη μεγάλη εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες προς τους εγχώριους κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τιμούμε και πιστεύουμε στους Έλληνες εφοπλιστές γιατί αυτοί είναι που μας συντηρούν και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό».

Επίσης, ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στους στόχους της Stavros Kassidiaris S.A. για το νέο έτος και στα νέα προϊόντα που προσφέρει στην αγορά, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στο υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης προσωπικό της, που με την βοήθειά του η εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και να κερδίσει το στοίχημα της καινοτομίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.