Γεγονός το μεγαλύτερο πλοίο στη Βόρεια Καρολίνα

Γεγονός το μεγαλύτερο πλοίο στη Βόρεια Καρολίνα

3021
Γεγονός το μεγαλύτερο πλοίο στη Βόρεια Καρολίνα

Το μεγαλύτερο πλοίο στην ιστορία της είναι έτοιμη να υποδεχτεί η πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα και συγκεκριμένα το λιμάνι του Oυίλμινγκτον. Ο λόγος για το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Hyundai Hope».

Το containership «Hyundai Hope» της Hyundai Merchant Marine (HHM) έχει μεταφορική ικανότητα περίπου 14.000 TEUs και είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλοία που προσεγγίζουν την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ιστορικό αυτό γεγονός για τη North Carolina Ports (NC Ports) δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τις πρόσφατες επενδύσεις στο λιμάνι, συμπεριλαμβανομένων τριών γερανών neo-Panamax, της βελτίωσης της διαδικασίας ελλιμενισμού των πλοίων καθώς και της επέκτασης της προβλήτας.

Το «Hyundai Hope», που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Καρθαγένη της Κολομβίας, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Νέας Υόρκης, τις προηγούμενες ημέρες διέσχισε για πρώτη φορά τη Διώρυγα του Παναμά, δίνοντας την ευκαιρία στην Αρχή της Διώρυγας να δημοσιεύσει το ακόλουθο βίντεο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.