Η Celestyal Cruises αποχαιρετά τον καπτ. Στάθη Ρωμαίο

Η Celestyal Cruises αποχαιρετά τον καπτ. Στάθη Ρωμαίο

1427
Η Celestyal Cruises αποχαιρετά τον καπτ. Στάθη Ρωμαίο

Με ανακοίνωσή της η Celestyal Cruises αποχαιρετά τον καπτ. Στάθη Ρωμαίο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 9 Μαΐου. Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Celestyal Cruises με λύπη ανακοινώνει ότι το Σάββατο 9 Μαΐου 2020, απεβίωσε ο καπ. Στάθης Ρωμαίος, ο οποίος προσέφερε ακούραστα για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του ως πλοίαρχος στα κρουαζιερόπλοιά μας, έχοντας υπηρετήσει στο παρελθόν από την ίδια θέση σε πολλά κρουαζιερόπλοια με αμέτρητες πλεύσεις στο Αιγαίο.

Ο αείμνηστος καπ. Στάθης ήταν άξιος εκπρόσωπος της Ελληνικής ναυτοσύνης, ακούραστος εργάτης της θάλασσας που αγαπούσε βαθιά και δεν αποχωριζόταν, χαμογελαστός, με αστείρευτο χιούμορ και πάντα ευγενής, υπηρέτησε πιστά και ανέδειξε τον κλάδο της κρουαζιέρας σε όλα τα μήκη και πέρατα της γης.

Όλοι οι συνάδελφοι τόσο στα πλοία όσο και στα γραφ​εία της εταιρείας θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη και θα ακολουθούν το φωτεινό του παράδειγμα και την παρακαταθήκη που αφήνει χαραγμένη στις καρδιές όλων.

 Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φωτό: Ναυτικά Χρονικά/Isalos.net

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.