Bureau Veritas: Νέο Κέντρο Απομακρυσμένων Επιθεωρήσεων στον Πειραιά

Bureau Veritas: Νέο Κέντρο Απομακρυσμένων Επιθεωρήσεων στον Πειραιά

291
Bureau Veritas: Νέο Κέντρο Απομακρυσμένων Επιθεωρήσεων στον Πειραιά

Οι ψηφιακές υπηρεσίες του Bureau Veritas υποστηρίζονται πλέον από ένα Κέντρο Απομακρυσμένης Έρευνας, το οποίο εντάσσεται στο γραφείο του νηογνώμονα στον Πειραιά και το οποίο επιτρέπει στον νηογνώμονα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα επιθεωρήσεων πλοίων, οι οποίες μπορούν να εκτελεστούν εξ αποστάσεως.

Το νέο, καινοτόμο Κέντρο Απομακρυσμένων Επιθεωρήσεων του Bureau Veritas επιτρέπει σε επιθεωρητές του νηογνώμονα να συνδεθούν σε πραγματικό χρόνο με

πλοία και ναυπηγεία, χρησιμοποιώντας εικόνα και βίντεο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυνατότητά του για απομακρυσμένες εργασίες.

MAD_5203

Αναφορικά με το νεοσύστατο κέντρο, η κ. Paillette Παλαιολόγου, Vice President, HBSA του Bureau Veritas, ανέφερε πως «η πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιούμε και η εμπιστοσύνη που έχουμε, τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας, στη δυνατότητά μας για απομακρυσμένες εργασίες επιτρέπουν στους επιθεωρητές μας στην Ελλάδα και σε ολόκληρο το δίκτυο χωρών που περιλαμβάνει το γραφείο μας να διεξάγουν επιθεωρήσεις σε όλο τον κόσμο».

Επιπλέον, η αντιπρόεδρος HBSA του Bureau Veritas τόνισε πως το νέο κέντρο παρέχει «σημαντικά οφέλη για τους πελάτες μας, τα οποία περιλαμβάνουν άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους χωρίς να απαιτείται ταξίδι ή μεγάλοι χρόνοι αναμονής, βελτιστοποίηση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και μεγαλύτερος έλεγχος κόστους. Τα παραπάνω τα αποδείξαμε στα έργα που έχουν ήδη παραδοθεί». Επίσης προσέθεσε πως «σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τη ναυτιλία, την παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία, οι απομακρυσμένες, συνδεδεμένες και ψηφιακές υπηρεσίες του Bureau Veritas παρέχουν ουσιαστική στήριξη στους πλοιοκτήτες και στους διαχειριστές πλοίων, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν με ασφαλή τρόπο».

Σημειώνεται πως ο Bureau Veritas έχει επικεντρωθεί σημαντικά στην ανάπτυξη εργαλείων ψηφιακής ταξινόμησης, καθώς υπηρεσίες όπως η απομακρυσμένη επιθεώρηση είναι προϊόν πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης και πιλοτικών έργων. Οι υπηρεσίες ψηφιακής ταξινόμησης του Bureau Veritas καλύπτουν κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του πλοίου, από τον σχεδιασμό και την κατασκευή έως την υποστήριξη εν πλω.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.