Η ONE εξέδωσε την πρώτη ηλεκτρονική φορτωτική

Η ONE εξέδωσε την πρώτη ηλεκτρονική φορτωτική

377
Η ONE εξέδωσε την πρώτη ηλεκτρονική φορτωτική

Η Ocean Network Express (ONE), η έκτη μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των containerships σε όρους μεταφορικής ικανότητας, ήρθε πρόσφατα σε συμφωνία με την essDOCS για την έκδοση της πρώτης ηλεκτρονικής φορτωτικής της με τη χρήση της ψηφιακής λύσης CargoDocs της essDOCS.

H ιαπωνική εταιρεία χρησιμοποίησε τη λύση του CargoDocs για τη μεταφορά συνθετικών ελαστικών σε εμπορευματοκιβώτια από τη Ρωσία στην Κίνα. Στόχος της ONE είναι να επιτρέπει στους πελάτες της να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές φορτωτικές σε περιφερειακή αλλά και διεθνή βάση, αρχής γενομένης από το β΄ εξάμηνο του 2020. Είναι άλλωστε γνωστή η πρωτοβουλία της ιαπωνικής εταιρείας με την ονομασία «ONE eCommerce» για την παροχή βελτιωμένης και ψηφιακής εμπειρίας στους πελάτες της.

Ο κ. Richard Hiller, Global Head of Sales, Customer Service and Documentation της ΟΝΕ ανέφερε ότι η επιτάχυνση της ψηφιοποίησης των διαδικασιών της ΟΝΕ αποτελεί κλειδί για πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της, όπως ο μεγάλος χρόνος αναμονής για την έκδοση φορτωτικών.

Φωτό: ONE

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.