Δωρεά της ΟΛΠ Α.Ε. στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» Πειραιά

    323
    Δωρεά της ΟΛΠ Α.Ε. στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» Πειραιά

    Η ΟΛΠ ΑΕ ανταποκρινόμενη στο επείγον αίτημα της Διοίκησης του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» αναζήτησε στην αγορά και διέθεσε 4.000 χειρουργικές μάσκες για τις άμεσες λειτουργικές ανάγκες του νοσοκομείου.

    Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Weng Lin παραδίδοντας το υγειονομικό υλικό, ανέφερε ότι η και η πράξη αυτή, σε συνέχεια των προηγούμενων δωρεών, αποτελεί μία μικρή συνδρομή στο τεράστιο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και ότι η ΟΛΠ Α.Ε. θα συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της επιδημίας.

    Ο Διοικητής του Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΟΛΠ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια περιορισμού και ελέγχου της πανδημίας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο μέχρι σήμερα έχει λάβει αυστηρά προληπτικά μέτρα προστασίας τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού του. Στην παραλαβή της δωρεάς παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων, Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Νεκτάριος Δεμενόπουλος.

    Και οι δυο πλευρές συζήτησαν με θετικό πνεύμα το ενδεχόμενο σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ ΟΛΠ και Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», με κοινούς στόχους την προστασία της δημόσιας υγείας, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.