DNV GL- StormGeo: Iσχύς εν τη ενώσει για την επιτάχυνση της ανταλλαγής...

DNV GL- StormGeo: Iσχύς εν τη ενώσει για την επιτάχυνση της ανταλλαγής δεδομένων στη ναυτιλία

76
DNV GL- StormGeo: Iσχύς εν τη ενώσει για την επιτάχυνση της ανταλλαγής δεδομένων στη ναυτιλία

DNV GL και StormGeo ανακοίνωσαν χθες, Πέμπτη 19 Μαρτίου, την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας (ΜοU) για την προώθηση της ψηφιοποίησης και της ενιαιοποίησης των δεδομένων στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Οι δύο εταίροι στη συμφωνία επιδιώκουν την ενίσχυση της παρουσίας και την ενσωμάτωση της διαχείρισης των επιδόσεων πλοίων της StormGeo και των λύσεών της για την παρακολούθηση των καιρικών συνθηκών στην ανεξάρτητη πλατφόρμα δεδομένων της DNV GL, Veracity.

Η εξέλιξη αυτή θα προσφέρει ενισχυμένες υπηρεσίες στους πελάτες της StormGeo, βοηθώντας τους παράλληλα να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία των στόλων τους.

Thilo_Dueckert_StormGeo

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε τη συνεργασία μας με τον DNV GL προκειμένου η ανταλλαγή δεδομένων να καταστεί ακόμη ευκολότερη για τους πελάτες μας», τόνισε ο Thilo Dückert, StormGeo VP, Fleet Performance Management. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «η StormGeo προσφέρει σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις πλοήγησης, weather routing και διαχείρισης της επίδοσης του στόλου και μέσα από αυτή τη συνεργασία επιδιώκουμε να ενισχύσουμε το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν την ασφάλεια  εν πλω και των αποδοτικότητα των καυσίμων στα πλοία τους».

Mikkel_Skou_DNV_GL

Από την πλευρά του ο Mikkel Skou, Director της Veracity του  DNV GL ανέφερε ότι «η  StormGeo αποτελεί έναν σημαντικό πάροχο για τους πελάτες της Veracity και έχουμε ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον τους για την μεγαλύτερη εμπλοκή τους με τα προϊόντα της πλατφόρμας λόγω της νέας μας συνεργασίας». Ο κ. Skou συμπλήρωσε ότι θα εξετασθεί από κοινού πως οι πελάτες και των δύο μερών θα βγουν κερδισμένοι από την ένωση αυτή δυνάμεων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.