Cyprus Airways: Νέο δρομολόγιο από Αθήνα

Cyprus Airways: Νέο δρομολόγιο από Αθήνα

116
Cyprus Airways: Νέο δρομολόγιο από Αθήνα

Σε μια όμορφη εκδήλωση, που διοργανώθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, η Cyprus Airways γιόρτασε την έναρξη του νέου απευθείας δρομολογίου της, που συνδέει από τον περασμένο Δεκέμβριο την Αθήνα με την Πάφο με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις. Με τη νέα σύνδεση, η Cyprus ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), έχοντας μεταφέρει συνολικά προς/από την Αθήνα 112.000 επιβάτες το 2019.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επανασυνδέσαμε την Αθήνα και την Πάφο με την εισαγωγή του δρομολογίου αυτού στο πτητικό μας πρόγραμμα από τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους Έλληνες ταξιδιώτες. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό και τα μέσα ενημέρωσης για τη συνεχή στήριξή τους», δήλωσε η κ. Κική Χάιδα, PR & Marketing Manager της Cyprus Airways.

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: «Η νέα σύνδεση της Αθήνας με την πανέμορφη Πάφο από την Cyprus Airways αποτελεί μια προσθήκη στο δίκτυο του αεροδρομίου που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί. Ευχόμαστε στην Cyprus καλή επιτυχία στο νέο δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος, με πολλές και γεμάτες πτήσεις!».

Η Cyprus Airways πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και τρεις πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο της Πάφου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.