Οι σημαντικότερες ναυτιλιακές εκθέσεις της χρονιάς

Οι σημαντικότερες ναυτιλιακές εκθέσεις της χρονιάς

1360
Οι σημαντικότερες ναυτιλιακές εκθέσεις της χρονιάς

Συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών της ναυτιλίας, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία και ενημερώνοντας για τα θέματα που απασχολούν τις ναυτιλιακές και παραναυτιλιακές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η Euromaritime θα γίνει φέτος από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο Parc Chanot της Μασσαλίας, όπου αναμένεται να συναντηθούν πάνω από 250 εκθέτες με επισκέπτες από 50 χώρες. Παράλληλα, η ενέργεια, η οικολογία, η συνεργασία των μεσογειακών κρατών με τις γείτονες και η ψηφιακή τεχνολογία, θα είναι εξίσου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

https://www.euromaritime.fr/9-visitors

 

Στη Σιγκαπούρη θα πραγματοποιηθεί μία εκ των σημαντικότερων εκθέσεων της χρονιάς. Η Asia Pacific Maritime (APM) θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Μαρτίου 2020 και θα φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, λύσεων, τεχνολογικών επιτευγμάτων, εξοπλισμού, μηχανημάτων και προμηθειών που αφορούν τη ναυτιλία. Σημαντικές προσωπικότητες και υπεύθυνοι του χώρου θα αναλύσουν θέματα που απασχολούν την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

https://www.apmaritime.com/en-gb.html

 

Από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου θα διοργανωθεί η 10η διεθνής έκθεση μηχανολογίας, τεχνολογίας και εξοπλισμού China Maritime Beijing στο Νέο Εκθεσιακό Κέντρο του Πεκίνου. Εκθέτες, όπως οι πρωτοπόροι DNV, RS, ABB, MTU, Panama Maritime Authority, SIEMENS, CAMERON, Caterpillar, ROSNEFT, Aker Solutions, JOTUN, HEMPEL, HELKAMA, αλλά και σημαντικές κινεζικές εταιρείες θα αναλάβουν να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των ναυτιλιακών επαγγελμάτων.

http://www.chinamaritime.com.cn/en/

 

Τα 35 του χρόνια συμπληρώνει το διεθνές συνέδριο και έκθεση CMA Shipping, το μεγαλύτερο της Βόρειας Αμερικής, με πάνω από 2.500 συμμετέχοντες, 150 εκθέτες και 60 ομιλητές, το οποίο θα διοργανωθεί από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2020 στο Κονέκτικατ.

https://informaconnect.com/cma-shipping/

 

Την 1η Απριλίου, στο λιμάνι του Lorient της Νότιας Βρετάνης, ανοίγει τις πόρτες της η γαλλική Navexpo, απευθυνόμενη σε πλοιοκτήτες, διοικητικά στελέχη, λιμενικές αρχές και βιομηχανίες κατασκευών και επισκευών της Ευρώπης και της Αφρικής. Οι επισκέπτες, εκτός από τα περίπτερα των εκθετών, μπορούν να συμμετάσχουν και σε επιδείξεις, δοκιμές, αλλά και συζητήσεις.

http://navexpo.com/en

 

Στην ισπανική πόλη Vigo θα λάβει χώρα η έκθεση Navalia από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2020. Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα εκθέσουν προϊόντα εξελιγμένης τεχνολογίας και θα ενημερώσουν για υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της ναυτιλίας, πάντα με επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος.

https://www.navalia.es/en/

 

Πλαισιωμένη από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, η έκθεση Ποσειδώνια θα αποτελέσει επίκεντρο του ενδιαφέροντος της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας το πρώτο πενθήμερο του Ιουνίου 2020 στο Metropolitan Expo.

http://posidonia-events.com/

 

Από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αμβούργο θα λάβει χώρα η έκθεση SMM, μία από τις σημαντικότερες σε παγκόσμιο επίπεδο που σχετίζονται με τη ναυτιλιακή βιομηχανία και τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν την ναυτιλία, όπως και συνέδρια με θέματα που καλύπτουν επίκαιρες πολιτικές, οικονομικές και στρατηγικές προκλήσεις.

https://www.smm-hamburg.com/en/

 

Το 15ο Συνέδριο – Έκθεση Ναυτιλιακής Μηχανολογίας (INEC) οργανώνεται από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο Aula της ολλανδικής πόλης Delft. Με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας, η έκθεση εστιάζει στα νέα επιτεύγματα του σχεδιασμού και της επισκευής, αλλά και σε θέματα επικοινωνίας και ενέργειας.

https://www.imarest.org/events/inec-2020

 

Η χρονιά θα κλείσει στην Σαγκάη, όπου θα γίνει η έκθεση Seawork Asia από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2020. Πρόκειται για την διοργάνωση που φιλοδοξεί να καλύψει πλήρως όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των ναυτιλιακών επαγγελμάτων, προσελκύοντας 100 εκθέτες και πάνω από 5.500 συμμετέχοντες από 12 χώρες και παρουσιάζοντας 240 brands και 5.000 προϊόντα.

https://www.seaworkasia.com/

 

Τα Ναυτικά Χρονικά θα επισκεφθούν μερικές από τις διεθνείς εκθέσεις, όπως την CMA Shipping Conference στην Αμερική και την SMM στο Αμβούργο, ενώ θα συμμετάσχουν για μία ακόμα χρονιά με περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ποσειδώνια 2020.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.