Αpple: Ποδαρικό… με το δεξί το 2020

Αpple: Ποδαρικό… με το δεξί το 2020

106
Αpple: Ποδαρικό… με το δεξί το 2020

Η τιμή της μετοχής της Apple ξεπέρασε για πρώτη φορά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου τα $300, εν μέσω θετικών εκτιμήσεων για τις πωλήσεις το εορταστικό διάστημα που προηγήθηκε αλλά και για αυξημένη ζήτηση ενόψει για υπηρεσίες όπως το streaming TV.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή της Apple κατέγραψε ημερήσια αύξηση 2,3% και άγγιξε τα $300,35. Συνεπώς το 2020 μπαίνει με το δεξί για τον τεχνολογικό κολοσσό, κάτι που δεν συνέβη το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, όταν για πρώτη φορά σε δύο δεκαετίες προέβλεψε μειωμένες πωλήσεις. Παρά τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις τότε, η Apple κατάφερε να αποδώσει καλύτερα από τους ανταγωνιστές της, με τα κέρδη της μετοχής της να αγγίζουν το 86% το 2019.

Από την πλευρά τους οι επενδυτές που εμπιστεύονται τον τεχνολογικό κολοσσό μοιάζουν απόλυτα αισιόδοξοι για την πορεία του, καθώς πλέον η βάση καταναλωτών της Apple σε παγκόσμια κλίμακα ξεπερνά τους 1,5 δις ανθρώπους, ενώ, πέραν των κινητών τηλεφώνων και των tablets, η εταιρεία στρέφεται με επιτυχία σε νέα προϊόντα, όπως τα Apple Watch, AirPods και Apple TV.

Μένει λοιπόν να δούμε τι επιφυλάσσει για την Apple το 2020, το οποίο αναμφίβολα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.