Μετριοπαθείς εκτιμήσεις για παραγγελίες νεότευκτων το 2020

Μετριοπαθείς εκτιμήσεις για παραγγελίες νεότευκτων το 2020

159
Μετριοπαθείς εκτιμήσεις για παραγγελίες νεότευκτων το 2020

O νοτιοκορεατικός όμιλος Hyundai Heavy Industries Group αναμένει ότι η αξία των συνδυασμένων παραγγελιών πλοίων στα τρία ναυπηγεία του θα αγγίξει τα $15,9 δις, όπως σημειώνει το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Συνεπώς, ο στόχος εξασφάλισης παραγγελιών του ναυπηγικού κολοσσού παραμένει αμετάβλητος σε σχέση με το 2019, δείγμα του ότι οι μεγάλες προκλήσεις ενόψει για την εμπορική ναυτιλία θα καταστήσουν τους πλοιοκτήτες αρκετά μετριοπαθείς αναφορικά με τις ναυπηγήσεις νέων πλοίων.

Αναλυτικότερα, η Hyundai Heavy Industries, το ένα εκ των τριών μεγάλων ναυπηγείων του Hyundai Heavy Industries Group, προσβλέπει σε παραγγελίες ύψους $8 δις το 2020, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Yonhap υψηλόβαθμα στελέχη του ναυπηγείου. Από την άλλη, το Hyundai Mipo Dockyard στοχεύει να εξασφαλίσει παραγγελίες πλοίων αξίας $3,65 δις φέτος, όταν πέρυσι εξασφάλισε παραγγελίες $2,7 δις, επιτυγχάνοντας ουσιαστικά το 76% του στόχου που είχε τεθεί ($3,53 δις).

Τέλος, στα $4,25 δις έχουν θέσει τον στόχο παραγγελιών τα ναυπηγεία Hyundai Samho Heavy Industries για το τρέχον έτος.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.