INTERTANKO: Σε κυκλοφορία νέα έντυπα για LNG/LPG carriers

INTERTANKO: Σε κυκλοφορία νέα έντυπα για LNG/LPG carriers

279
INTERTANKO: Σε κυκλοφορία νέα έντυπα για LNG/LPG carriers

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, η INTERTANKO ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων ενημερωμένων εντύπων του Gas Form C, τα οποία αναφέρονται στα πλοία μεταφοράς LNG και LPG φορτίων, με στόχο τη βέλτιστη τυποποίηση τόσο των καθαυτό εντύπων όσο και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτά.

Οι εν λόγω βελτιώσεις θα βοηθήσουν όσους ασχολούνται με το εμπόριο των προαναφερθέντων ενεργειακών αγαθών, καθώς αυτά τα έγγραφα αποτελούν σημεία αναφοράς κατά τη διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων που απαιτούνται για το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Τα μέλη της επιτροπής που εργάστηκαν επί του θέματος διαπίστωσαν πως η έλλειψη πλήρους τυποποίησης λειτουργούσε ενάντια στη λογική της ευρύτερης αγοράς και επικεντρώθηκαν στο να παράσχουν μια καλύτερα καθορισμένη μορφή των εντύπων, βοηθώντας τους πλοιοκτήτες να κατανοήσουν ποιες από τις πληροφορίες του εντύπου είναι καθορισμένες και ποιες υπό διαπραγμάτευση, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εμπορική διευθύντρια της Ένωσης, Claire Georgeson.

Τα ανανεωμένα έγγραφα είναι διαθέσιμα τόσο στην ιστοσελίδα της INTERTANKO όσο και στην πλατφόρμα του Q88. Τα έγγραφα ακολουθούν στους παρακάτω συνδέσμους:

LPG

LNG

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.