Συνάντηση… κορυφής της ναυτιλιακής κοινότητας LPG στην Αθήνα

Συνάντηση… κορυφής της ναυτιλιακής κοινότητας LPG στην Αθήνα

1760
Συνάντηση… κορυφής της ναυτιλιακής κοινότητας LPG στην Αθήνα

Τα μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την αγορά των πλοίων μεταφοράς Υγροποιημένου Αερίου Πετρελαίου (LPG), πραγματοποίησαν την καθιερωμένη συνάντηση τους, την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, στο μπαρ-εστιατόριο, Gaspar Food & Mood στο Νέο Ψυχικό.

Στην δεξίωση “3rd Annual LPG Athens Drinks”, η οποία διοργανώθηκε από τις εταιρείες SwissChemGas, Dorian LPG και NGLS, παρευρέθηκε πλήθος στελεχών της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας, με σκοπό να συζητήσουν για επίκαιρα θέματα των ναυτιλιακών αγορών, και ιδιαίτερα όσα αφορούν τις ευκαιρίες και προσκλήσεις που παρουσιάζονται στην αγορά του LPG, καθώς και για να ανταλλάξουν ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Αξίζει να αναφερθεί πως η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας, καθώς σε ιδιωτικές συζητήσεις οι παρευρισκόμενοι δήλωναν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το παρόν και το μέλλον της αγοράς LPG, επισημαίνοντας βέβαια πως το μέλλον της αγοράς εξαρτάται απόλυτα από το μέγεθος του βιβλίου παραγγελιών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.