Ίδρυμα Ωνάση: Έργο ζωής για τη μεταμόσχευση στην Ελλάδα

Ίδρυμα Ωνάση: Έργο ζωής για τη μεταμόσχευση στην Ελλάδα

209
Ίδρυμα Ωνάση: Έργο ζωής για τη μεταμόσχευση στην Ελλάδα

Σε μια συμβολική κίνηση, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνης Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ιωάννης Μπολέτης και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης υπέγραψαν από κοινού την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών, εκφράζοντας τη δέσμευσή τους ότι θα στηρίξουν τον τομέα των Μεταμοσχεύσεων, στην εκδήλωση της έναρξης κατασκευής του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019.

Μια δέσμευση ζωής σήμερα, για ένα εθνικό κεκτημένο του αύριο. Σηματοδοτώντας μια ιστορική ημέρα για τον τομέα της Υγείας στη χώρα, η τελετή έναρξης των εργασιών για το εθνικής εμβέλειας έργο πραγματοποιήθηκε σήμερα δίπλα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο – στον χώρο που θα ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα Ωνάση ένα ολιστικό πρόγραμμα δράσεων, για την ανοικοδόμηση του τομέα των Μεταμοσχεύσεων και της Δωρεάς Οργάνων στην Ελλάδα.

Φωτό: Ανδρέας Σιμόπουλος/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.