Celestyal Cruises: Υποδοχή του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey Pyatt

Celestyal Cruises: Υποδοχή του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey Pyatt

137
Celestyal Cruises: Υποδοχή του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey Pyatt

Η Celestyal Cruises φιλοξένησε τον Αμερικανό Πρέσβη, κ. Geoffrey Pyatt, στο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» σε ειδική δεξίωση προς τιμή του, παρουσία όλων των Αμερικανών επιβατών του κρουαζιερόπλοιου.

Απευθυνόμενος στους 300 φιλοξενούμενους από την Αμερική, ο κύριος Pyatt εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον και εμπειρία διακοπών που εξασφαλίζει η χώρα μας, δίνοντας έμφαση στον εντυπωσιακό αριθμό των 1,3 εκατομμυρίων Αμερικανών, οι οποίοι επισκέφτηκαν την χώρα μας τον τελευταίο χρόνο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία και τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και τον τρόπο που αυτά μετουσιώνονται στην εμπειρία της κρουαζιέρας της Celestyal Cruises, τόσο εν πλω όσο και στον προορισμό. Σημείωσε την ομορφιά των ελληνικών προορισμών, ακόμα και σε περιόδους χωρίς τουριστική κίνηση, όπως είναι το φθινόπωρο, συνυπογράφοντας την ανάγκη επέκτασης της τουριστικής περιόδου στην χώρα μας, όλο τον χρόνο.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην ελληνική διασπορά των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς λειτουργεί ως αρωγός της διατήρησης και εξέλιξης της σχέσης μεταξύ των δυο χωρών.

Από την πλευρά του, ο κύριος Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά μετά την επίσκεψη: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενήσουμε στο Celestyal Crystal τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, ο οποίος καλωσόρισε τους Αμερικανούς επιβάτες μας, καθώς είναι γνωστές οι πρωτοβουλίες του για την προώθηση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Η σχέση της Celestyal Cruises με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά στενή και σημαντική, καθώς η πλειοψηφία των επισκεπτών μας είναι Αμερικανοί, ενισχύοντας τον σύνδεσμο μεταξύ των δύο αυτών χωρών.»

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.