Δωρεά περιπολικού στο Λιμενικό Σώμα

Δωρεά περιπολικού στο Λιμενικό Σώμα

581
Δωρεά περιπολικού στο Λιμενικό Σώμα

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου ΚΛΙΑΡΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παραλαβή ενός (01) περιπολικού οχήματος NISSAN QASHQAI από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την κάλυψη των αναγκών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η συγκεκριμένη δωρεά ποσού 28.463 ευρώ, αποτελεί χορηγία της εταιρείας ‘’SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC’’.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της εταιρείας κ. Βασίλειου ΛΑΛΙΩΤΗ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχαήλ ΡΕΠΠΑΣ καθώς και ο Διευθυντής Πληρωμάτων κ. Γεώργιος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή επίσης παρέστησαν ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος ΠΟΥΛΗΣ, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, οι Διευθυντές των Κλάδων και Διευθύνσεων του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά.

Ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενή προσφορά της εταιρείας ‘’SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC’’ τονίζοντας ότι η εν λόγω πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σημαντική στην αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ώστε να ανταπεξέλθει στο πολύ-επίπεδο έργο του και παράλληλα θα συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής δράσης της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.