WISTA International: Ξανά στο τιμόνι η Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου

    387
    WISTA International: Ξανά στο τιμόνι η Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου

    Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Women International Shipping & Trading Association (WISTA International) στους Νήσους Κέιμαν, κατά τη διάρκεια της οποίας η κα. Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Managing Director της Tototheo Maritime Ltd, επανεξελέγη Πρόεδρος.

    Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της ως επικεφαλής της WISTA, η κα. Θεοδοσίου επέδειξε σημαντικό έργο για την προώθηση της φυλετικής ισότητας στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Μάλιστα απόρροια των προσπαθειών της ήταν το 2018 η έγκριση παραχώρησης συμβουλευτικής θέσης από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (Ιnternational Maritime Organization – IMO) στη WISTA ενισχύοντας έτσι την γυναικεία φωνή στον Οργανισμό.

    Η WISTA International δραστηριοποιείται ενεργά στην παγκόσμια ναυτιλία και το διεθνές εμπόριο κι εκτείνεται σε πάνω από 40 χώρες. Ένα τόσο ευρύ φάσμα επαγγελματιών μέσα σε ένα μόνο τομέα, είναι μοναδικό κι έχει αναδειχθεί εξίσου σημαντικό όσον αφορά την προώθηση των στόχων της WISTA, ενθαρρύνοντας έτσι την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών τόσο σε εμπορικό, όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

    H κα. Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου βραβεύτηκε με το Βραβείο  Ευκράντη 2018 Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.