Arkas Hellas: Στήριξη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Arkas Hellas: Στήριξη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

1155
Arkas Hellas: Στήριξη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η κα Βάντα Κωστοπούλου, Managing Director του Ομίλου Arkas Hellas, επιλέχθηκε ως μια από τις 100 πιο δυναμικές και επιδραστικές γυναίκες στην Ελλάδα, για να συμμετάσχει στο πρώτο “The Power Trip”, το οποίο διοργανώθηκε από το περιοδικό Marie Claire, τον Οκτώβριο, στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort.

Στόχος του “The Power Trip”, ήταν να ενώσει τις πιο δημιουργικές  γυναίκες στελέχη, CEOs, επιχειρηματίες, προσωπικότητες των media και influencers σε μια σύνοδο κορυφής, για να συζητήσουν θέματα επιχειρηματικότητας, καριέρας, ισότητας, συμμετοχής στα κοινά και να δημιουργηθεί ένα think tank που θα απαντήσει ερωτήματα για την ενδυνάμωση των γυναικών.

Η κα Βάντα Κωστοπούλου, μαζί με άλλες τρεις ισχυρές γυναίκες στο πάνελ The “SHE” in Shipping μίλησαν για τη θέση της γυναίκας στην ναυτιλία, την αλληλοϋποστήριξη και μοιράστηκαν με το κοινό στιγμές της επαγγελματικής τους πορείας. Η ίδια δήλωσε ότι η «εργατικότητα, η γνώση για το αντικείμενο και ο επαγγελματισμός στον τρόπο επικοινωνίας» ήταν τα τρία χαρακτηριστικά που την βοήθησαν στην επαγγελματική της εξέλιξη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.