Cyprus Airways: Μια ξεχωριστή πτήση για παιδιά με αυτισμό

Cyprus Airways: Μια ξεχωριστή πτήση για παιδιά με αυτισμό

79
Cyprus Airways: Μια ξεχωριστή πτήση για παιδιά με αυτισμό

Η Cyprus Airways σε συνεργασία με το Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό διοργάνωσαν την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 ειδική εκδήλωση για παιδιά με αυτισμό.

Εξήντα παιδιά με αυτισμό μαζί με τους συνοδούς τους επισκέφτηκαν το αεροδρόμιο Λάρνακας για να λάβουν μέρος σε μια ξεχωριστή πτήση της Cyprus Airways διάρκειας 20 λεπτών. Η εμπειρία τους ξεκίνησε με την είσοδο στις Αναχωρήσεις του αεροδρομίου, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα στάδια, από τη διαδικασία check-in μέχρι την επιβίβαση σε αεροσκάφος της Cyprus Airways, όπου οι περίπου 140 συμμετέχοντες –παιδιά και συνοδοί– έζησαν την εμπειρία ενός ταξιδιού. Το αεροσκάφος της Cyprus Airways απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στη 1 μ.μ. και η πτήση διήρκεσε 20 λεπτά. Το ξεχωριστό αυτό γεγονός υλοποιήθηκε χάρη στην έμπρακτη υποστήριξη των Hermes Airports και Petrolina.

Το μήνυμα αυτής της εκδήλωσης είναι ότι και τα παιδιά με αυτισμό μπορούν να ζήσουν την εμπειρία ενός ταξιδιού.

Φωτό: Steven Coffey/Unsplash

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.