Το «Carnival Splendor» στις θάλασσες του Ειρηνικού

Το «Carnival Splendor» στις θάλασσες του Ειρηνικού

137
Το «Carnival Splendor» στις θάλασσες του Ειρηνικού
Φωτό: MCSN Mikesa R. Ponder/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια ταξίδι κρουαζιερόπλοιου της εταιρείας Carnival Cruise Line αναμένεται να κάνει το πλοίο «Carnival Splendor».

To «Carnival Splendor» απέπλευσε από το Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια για ένα ταξίδι διάρκειας 24 ημερών, εκ των οποίων οι 17 ημέρες εν πλω, διασχίζοντας τον Ειρηνικό Ωκεανό έως τις 30 Οκτωβρίου, οπότε και θα φτάσει στη Σιγκαπούρη.

Το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει στάσεις στα λιμάνια Μάουι και Χονολουλού της Χαβάης, στη νήσο Γκουάμ, στο Κότα Κιναμπάλου της Μαλαισίας και στο Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, πριν καταλήξει στη Σιγκαπούρη.

Είναι η πρώτη φορά που κρουαζιερόπλοιο το οποίο ξεκινά από τη Βόρεια Αμερική θα περάσει από αυτούς τους νησιωτικούς προορισμούς του Ειρηνικού, πριν καταλήξει στις ασιατικές ακτές.

Μετά το πέρας του ταξιδιού του, το «Carnival Splendor», το οποίο φιλοξενεί πάνω από 3.000 επιβάτες, αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, θα κατευθυνθεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Cruise ship Carnival Splendor stalled off the coast of Mexico

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.