Adrian Darya 1: θρίλερ δίχως τέλος

    707
    Adrian Darya 1: θρίλερ δίχως τέλος

    Συνεχίζεται το θρίλερ με το δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1 καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας φέρεται να έχει κλείσει τον δέκτη εντοπισμού, φουντώνοντας τα σενάρια που θέλουν το ιρανικό πλοίο να έχει ως τελικό προορισμό τη Συρία.

    Το τελευταίο σήμα του πετρελαιοφόρου ελήφθη χθες στις 18:53 ώρα Ελλάδος, με την τελευταία θέση του ιρανικού δεξαμενόπλοιου να είναι ανοιχτά της νότιας Συρίας και του βόρειου Λιβάνου, σύμφωνα με στοιχεία του MarineTraffic.

    Προηγούμενα στοιχεία έδειχναν ότι το Adrian Darya 1 κατευθυνόταν προς την τουρκική πόλη Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα). Ωστόσο, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστήριξε ότι το πλοίο κατευθυνόταν προς το Λίβανο αλλά και Λιβανέζοι αξιωματούχοι, με τη σειρά τους, αρνήθηκαν αυτούς τους ισχυρισμούς.

    Το TankerTrackers.com υποστήριξε ότι το Adrian Darya 1 βρισκόταν κοντά στην ακτή της Συρίας την Κυριακή. Μάλιστα, είχε γράψει στο Twitter ότι «θα βρίσκεται στα ύδατα της Συρίας για STS εκφόρτωση, προκειμένου να επιστρέψει στο Ιράν μέσω της Διώρυγας του Σουέζ».

    Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.