Aegean Regatta 2019: αποχαιρετά το Αιγαίο

Aegean Regatta 2019: αποχαιρετά το Αιγαίο

45
Aegean Regatta 2019: αποχαιρετά το Αιγαίο

Με μία όμορφη τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές, στην Πλατεία Ναυτοσύνης στις Οινούσσες, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου η αυλαία στην άκρως επιτυχημένη Aegean Regatta 2019.

Στον αγωνιστικό τομέα, έγιναν δύο παράκτιες κούρσες ανοιχτά των Οινουσσών, προσφέροντας τη δυνατότητα στους κατοίκους του νησιού αλλά και της Χίου να παρακολουθήσουν όμορφες ιστιοπλοϊκές «μάχες».

Οι άνεμοι που έφτασαν και τους 20 κόμβους, βοήθησαν τους ιστιοπλόους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο διεθνή αγώνα που διοργάνωσε για 19η φορά η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και η Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Όλοι οι ιστιοπλόοι ενθουσιασμένοι από τις εμπειρίες που έζησαν στο Αιγαίο Πέλαγος, αλλά και από τη φιλοξενία των κατοίκων των νησιών – σταθμών του αγώνα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, καθώς κατά γενική ομολογία η φετινή διοργάνωση ήταν μία από τις καλύτερες στην ιστορία του αγώνα.

Η Aegean Regatta 2019 ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη, συνέχισε το Πλωμάρι και τα Ψαρά και κατέληξε στις Οινούσσες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 http://www.aegeanregatta.gr

 www.facebook.com/Aegean.Regatta

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.