«Ένεση» ρευστότητας για την Globus Maritime

«Ένεση» ρευστότητας για την Globus Maritime

300
«Ένεση» ρευστότητας για την Globus Maritime

H Globus Maritime Limited, της οποίας ηγείται o κ. Αθανάσιος Φειδάκης, ανακοίνωσε την Δευτέρα 1η Ιουλίου ότι προέβη στην αναχρηματοδότηση των πέντε πλοίων της μέσω δανειακής συμφωνίας ύψους $37 εκατ., την οποία σύναψε με την Blue Ocean Fund.

Να σημειωθεί, ότι η Globus Maritime διαχειρίζεται πέντε πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, συνολικής χωρητικότητας 300.571 dwt και μέσου όρου ηλικίας τα 11,1 έτη.

Προ ολίγων ημερών, η εισηγμένη στο Nasdaq εταιρεία, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το α’ τρίμηνο του 2019, στο οποίο κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τις ζημίες, στις $472 χιλ. έναντι ζημιών $1,5 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα το 2018.

Ο κ. Αθανάσιος Φειδάκης, CEO και CFO της Globus Maritime, είχε εκφράσει την ικανοποίησή τους από την πορεία της εταιρείας του το πρώτο τρίμηνο τρίμηνο, σε μια περίοδο όπου η αγορά ξηρού φορτίου είχε να αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.