10ετής πορεία παρουσίας στη ναυτιλία για την Piraeus Marine Services S.A.

10ετής πορεία παρουσίας στη ναυτιλία για την Piraeus Marine Services S.A.

839
10ετής πορεία παρουσίας στη ναυτιλία για την Piraeus Marine Services S.A.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, η εταιρία Piraeus Marine Services S.A. πραγματοποίησε δεξίωση για να γιορτάσει την επέτειο των 10 ετών παρουσίας της στη ναυτιλία. Η δεξίωση έλαβε χώρα στο ‘Γαλάζιο Sea’ στο Ελληνικό. Πάνω από 350 καλεσμένοι από τον ναυτιλιακό χώρο παρευρέθηκαν με σκοπό να γιορτάσουν την επιτυχία της PMS. Μεταξύ άλλων, η PMS υποδέχτηκε εφοπλιστές, αρχιπλοιάρχους, αρχιμηχανικούς, νηογνώμονες και συνεργάτες από το εξωτερικό.

Ο κ. Μάρκος Ι. Τριπολίτης, Founder & CEO της PMS S.A., παρέθεσε ομιλία παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες της PMS και την πορεία της εταιρίας αυτά τα 10 χρόνια. Η δεσποινίς Μαρία Μ. Τριπολίτη, General & Marketing Manager, εξήγησε πώς η PMS έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ναυτιλιακών εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έκλεισε τον λόγο της εκφράζοντας τις προσωπικές της ευχαριστίες καθώς και των συνεργατών της προς τον πατέρα της για τη σημαντική του συνεισφορά.

Η εξέλιξη και η επιτυχία της PMS είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την άριστη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της PMS και των ναυτιλιακών εταιριών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.