Η Navonus NV μέλος του Green Award Foundation

Η Navonus NV μέλος του Green Award Foundation

35
Η Navonus NV μέλος του Green Award Foundation
(Α-Δ): K. Shinohara (Green Award Foundation), Jan Fransen (Green Award Foundation), J. Peiffer (Navonus), R. Heylen (Navonus), J. Clappaert (Navonus).

Την τελευταία προσθήκη στο πρόγραμμα παροχής κινήτρων (incentive provider) του Green Award αποτελεί η Navonus NV. Η τελευταία διαθέτει μια μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πρακτόρευσης πλοίων και στις επιθεωρήσεις φορτίων σε όλα τα λιμάνια του Βελγίου, ενώ παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Καθώς η εταιρεία αποτελεί πλέον μέλος του Green Award Foundation ανακοίνωσε ότι θα παρέχει έκπτωση της τάξης του 5% στις υπηρεσίες της σε όσα πιστοποιημένα πλοία από το Green Award Foundation προσεγγίζουν λιμένες του Βελγίου.

Το τμήμα Navonus Agency της Navonus NV παρέχει ένα προηγμένο τεχνολογικά λογισμικό αναφορικά με τις προσεγγίσεις των πλοίων στα λιμάνια, ενώ το τμήμα Navonus Cargo Survey προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για επιθεωρήσεις υγρών και ξηρών φορτίων εκ μέρους των πελατών τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.